Gyerekeknek & Kamaszoknak

Primanima nyári táborok

Minden évben várjuk, hogy nyáron újra feje tetejére álljon a BABtér és izgalmas kreatív feladatok elé állítsuk táborozóinkat. A Primanima nyári táborai során számos egyéni és közös alkotói kaland várja a gyerekeket, kiskamaszokat és idén a nagyobbakat is. Gyertek és ismerkedjetek meg az animáció, a grafika, a film és a hangok világával, és merüljetek el benne!

  • Vizuális kultúra játékosan
  • Hangok, zörejek, hangszerek
  • Stop-motion animáció és számítógépes eljárások
  • Hagyományos és új grafikai technikák
  • Délutáni vetítések
  • Egyéni képességfejlesztés
  • Kreatív közösségi élmény

Várjuk táborlakóinkat, akik egy-egy intenzív hét során otthonukká fogadják a BABteret és megtöltik zsongással, játékkal és közös alkotással. A táborban a gyerekek és a kamaszok el tudnak merülni az intenzív alkotómunkában és közösségben élhetik meg a kreatív tevékenységek örömét.  

Primanima nyári táborainak évről évre a BABtér termei és udvara ad helyet. Az animáció mellett grafikai napközis tábori csoportok is indulnak a 7–15 éves korosztály számára. A táborlakók a BABtér 300 négyzetméterét és teljes technikai apparátusát használhatják, a belső udvaron pedig játékos kiegészítő foglalkozásokat tartunk nekik, hogy a mozgás se maradjon el. A táborok alatt pihenésként a Primanima fesztivál legjobb gyerekfilmjeiből vetítünk inspiratív alkotásokat délutánonként, melyek után lehetőségünk lesz a közös beszélgetésekre, együtt gondolkodásra.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, grafikai és zenei szakköreinkből és a Primanima Animációs Játszóházból nőtték ki magukat.

A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az intenzív alkotómunkában, motiválják egymást kreatív ötleteikkel és közösségben érezzék jól magukat.

Idén egy művészeti előkészítő táborral is készülünk a legnagyobbaknak, ahová 16 éves kortól várjuk a jelentkezőket. A tábor irányt mutathat abban, hogy a táborozók eldönthessék, a vizuális kultúra mely területe illik hozzájuk a legjobban, és hangsúlyt teszünk a gyakorlati készségek elsajátítására. Ez az intenzív hét segítséget nyújthat egy közelgő felvételire való felkészülésben, de pusztán a grafika, az animáció és a vizuális kultúra iránti érdeklődés is elvezetheti a kamaszokat hozzánk. A tábor során mélyebben megismerkednek a képgrafika, tervezőgrafika, az animáció és a mozgóképkészítés alapjaival. Az egyéni és közös alkotás mellett pedig lehetőség nyílik olyan művészeti kérdésekről is beszélgetni, együtt gondolkodni, melyek foglalkoztatják a résztvevőket.

A táborok hétfőtől péntekig 8:00 órától 17:00 óráig tartanak. Az utolsó napon pedig 15:00 órára várjuk a családokat, barátokat, nagyszülőket az elkészült filmek bemutatójára vagy az elkészült mesterművek tárlatának megnyitójára!

Kövesd oldalunkat és keress minket bátran táborainkkal kapcsolatban 2024. március 01-től!

Jelentkezz űrlappal!

Jelentkezését megkaptuk!
Hamarosan jelentkezünk!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Érdekesen hangzik?

Jelentkezz

Somorjai-Pálvölgyi Nóra
+36 20 299 99 85
nora.babter@gmail.com
Jelentkezési lap

Mikor?

Táborok: 2024. június 24-július augusztus 02-ig. ‍

Táborok:
2024. június 24 - augusztus 02

hol?

BABtér, 2040 Budaörs, Templom tér 12.

Mennyibe kerül?

A tábor díja: 95.000 Ft Kedvezményekkel és a BABtér szociális támogatásával kapcsolatban forduljatok hozzánk bizalommal!

Kivel fogsz találkozni?

Módy
Luca
animátor, animációs oktató
Szekrényes
Zsolt
animátor, animációs oktató
Somorjai-Pálvölgyi
Nóra
pénzügyeink és gyermekprogramjainak koordinátora
Patrovits
Tamás
animációs rendező, grafikus, fesztivál- és BABtér igazgató
Miklós
Ádám
designer, animátor, animációs oktató

További programjaink

HUN
ENG
ENG
HUN
ENG