RISOgráfia Rendelés!

PRINT HOUSE

Grafikai alkotóműhely

Rólunk

Stúdiónkban rajz-festészeti eljárásokkal és sokszorosított grafikával, így risográfiával, linó- fametszetek, szitanyomatok technikájával és illusztrációk, kalligráfiák, poszterek, zine-k, képregények készítésével, illetve ezek oktatásával foglalkozunk.

Célunk, hogy a hagyományos és az új technikákon alapuló grafikai művészeteket széles körben megismerje a vizuális megjelenés iránt fogékony közönség. A Primanima Print House-ban tehát nem csak nyomtatási megrendeléseket teljesítünk, hanem grafikai szakköröket és workshopokat is tartunk minden korosztálynak. Különösen javasoljuk a stúdió látogatását művészeti egyetemi előkészítő jelleggel annak a 16+ korosztálynak, akik tervei között szerepel, hogy művészeti egyetemre bekerülve folytathassa tanulmányait. De tartunk kézműves foglalkozásokat művészeti foglalkozást igénylő felnőtteknek is, akik életük egy szakaszában rájöttek: itt az ideje az alkotómunkának, a régóta vágyott kreatív munkának!

A stúdióban alkalmazott grafikai technikák többek között: risográfia, linó- és fametszés, szitanyomás, kollográfia, monotípia. Ezeket szakköreink, workshopjaink során oktatjuk is, webshopunkban pedig megtalálhatóak a nálunk készült nyomatok, illetve különféle általunk is használt művészeti eszközök és anyagok.

A Primanima Print House hazai és nemzetközi animációs és grafikai gyűjteménnyel is rendelkezik, amelyet időről-időre a nyilvánosság elé tárunk, illetve a kurzusok során közelről is megszemléljük őket a diákokkal. A művészet így kézzel fogható közelségbe kerül hozzánk, megérintve lelkünket, szellemünket.

Mélyedj bele!

Jelentkezz grafikai-festészeti foglalkozásra, risográfiával, linó- vagy fametszéssel kapcsolatos csoportos alkotómunkára!

HUN
ENG