iskolák, intézmények számára

Animációs karaván

A Primanima Animációs Játszóház Karaván megfordult számos filmfesztiválon, művelődési házban, konferenciákon és vásárokon az Egyesült Államoktól Lengyelországon át Erdélyig.

  • Helyszínre kitelepülés
  • 2D, 3D animáció,és számítógépes eljárások
  • Korszerű technika
  • Kamerák, filmes lámpák, bábfilmes trükkasztalok
  • Harcedzett oktatók
  • Hang, zene, zörejezés
  • Egyéni képességfejlesztés

A mozgó animációs foglalkozásunkról

2014-től a Játszóházunk egyre több külföldi  meghívást  kap és többször útra indult az ország többi részébe is. A Primanima Animációs Játszóház Karaván megfordult számos filmfesztiválon, művelődési házban, konferenciákon és vásárokon az Egyesült Államoktól Lengyelországon át Erdélyig.  

Csapatunk 2019-ben és 2022-ben tavaszi turnéra indult az Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, így földrajzilag illetve szociálisan marginalizálódott településekre is eljuttattuk az animáció készítés élményét, ahol az ott élő gyermekek számára a vizuális kultúra és művészek kevésbé elérhetőek, valamint saját tehetségük felismerése és kiaknázása nem vagy kevéssé adatik meg.A foglalkozások célja a technika játékos megismerésén túl, hogy a résztvevők akár egy önálló kisfilmet el  tudjanak készíteni, amit hazavihetnek, és hogy a nálunk megszerzett ismeretekkel a jövőben kedvet kapjanak további kisfilmek elkészítéséhez.

Foglalkozásaink friss  szemléletre, kreatív problémamegoldásra ösztönző gyakorlatok, amelyeket a gyerekek  elkövetkező iskolai éveik során is alkalmazni tudnak. Mozgó animációs stúdiónk évközben is várja a meghívásokat: furgonunkba bepakolunk minden szükséges animációs eszközt és kelléket, és országszerte házhoz megyünk. A Játszóház bemutatkozó kitelepüléseit elsősorban azoknak a művelődési házaknak, iskoláknak, intézeteknek, fesztiválszervezőknek javasoljuk, akik pályázati összegből gazdálkodva lehetőséget látnak arra, hogy meghívják „animációs zenekarunkat". Profi oktatóink animációs szakemberek és művésztanárok.

Ha kreatív gyerek progamot szeretnétek, hívjatok minket és jövünk!
A Játszóház Facebook oldala. Korcsoport: 7 éves kortól

Érdekesen hangzik?

Jelentkezz

Somorjai-Pálvölgyi Nóra
(+36) 20 299 99 85,
nora.babter@gmail.com

Mikor?

Megbeszéltek szerint

hol?

Állandóan úton

Mennyibe kerül?

Egyéni díjszabás

Kivel fogsz találkozni?

Vezsenyi
Tomi
animátor, vezető animációs oktató
Patrovits
Tamás
fesztivál-alapító, kreatív vezető, animátor, animációs oktató
Módy
Luca
animátor, animációs oktató
Miklós
Ádám
designer, animátor, animációs oktató

További programjaink