RISOgráfia Rendelés!

PRINT HOUSE

Grafikai művészetek oktatása

Csatlakozz

Jelentkezz grafikai-festészeti foglalkozásra, risográfiával, linó- vagy fametszéssel kapcsolatos csoportos alkotómunkára! Ha te is szeretnél részesévé válni a Primanima Print House alkotó csapatának, akkor erre több lehetőséged is van:  

  • Legyél rögtön alkotó és küldd el nekünk risográfiai nyomtatásra szánt munkádat! Rendelési csomagjainkat itt találod.

  • Jelentkezhetsz szakköreink, művészeti előkészítőink egyikére

  • Jelentkezhetsz csoportos foglalkozásra. Ezeket alkalmanként mi is meghirdetjük, de te is összegyűjthetsz barátaid vagy osztálytársaid közül – veled együtt – legalább 8 főt, akiket egy 3 órás foglalkozás keretében megtanítunk a risográfia vagy más grafikai eljárás alapjaira. Ha már tudod az alapokat, könnyebb lesz rendelési csomagot választanod. Aktuális csoportos foglalkozásainkra itt tudsz jelentkezni.

​Ha ezek között sem találtad meg az igényeidnek megfelelő lehetőséget, de szeretnél te is mélyebb ismereteket szerezni, mielőtt elküldenéd hozzánk nyomtatandó munkádat, keress minket elérhetőségeink egyikén! Terveink között van, hogy a Primanima Print House állandó tere, a risográfia és más „printmaking” technikák állandó szereplői legyenek animációs, filmes és grafikai-festészeti képzéseinknek, és az eredményt kiállításokon mutassuk be a Primanima Print House-nak otthont adó budaörsi BABtérben.

Mélyedj bele!

Jelentkezz grafikai-festészeti foglalkozásra, risográfiával, linó- vagy fametszéssel kapcsolatos csoportos alkotómunkára!

HUN
ENG